logo

Du kan ringe alle døgnets timer

+45 74 67 20 22

bedemand.dk

gravsten 2

Min sidste vilje

minsidste

 

Hvis du har gjort dig nogle tanker om din egen begravelse eller bisættelse, og har du svært ved at sætte ord på, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale - hvor jeg meget gerne er dig behjælpelig.
Hæftet "Når nogen dør " er en god hjælp når du skal overveje mulighederne i forbindelse med din begravelse eller bisættelse. Den kan du få tilsendt ved at henvende dig til mig.

Det kan være en stor hjælp til dine efterladte, at du har nedfældet dine ønsker i forbindelse med din begravelse eller bisættelse. Det er især vigtigt, hvis der er noget, som du ønsker overholdt.

Det bliver heldigvis mere og mere almindeligt, at vi forbereder højtideligheden ved vores afsked. I dag, hvor vore familier er mere sammensatte end tidligere, er det en stor hjælp, at vi har skabt retningslinier for de efterladte. Det er i det hele taget en god ide at tale med sine efterladte og pårørende omkring afskeden og valg af gravsted m.m.. Det er jo også deres farvel og det er dem, der skal kunne leve videre med minderne.

Læs mere om "Min sidste vilje"

 mindebog1