logo

Du kan ringe alle døgnets timer

+45 74 67 20 22

bedemand.dk

gravsten 2

Elysium Begravelsesopsparing

elysium

 

Elysium Begravelsesopsparing

Det er aldrig særlig rart at skulle håndtere døden og det, der følger med den. Det kan dog være en fordel at forberede både sig selv, men også sine nærmeste på nogle af de ting, der skal tages stilling til både op til, men også efter døden.

Dette kan bl.a. gøres ved at udfylde ’Min sidste vilje’, hvor dine efterladte vil kunne læse om dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Det kan være valg af gravsted, ønsker til kistedekoration eller noget helt tredje.

Udover at udfylde ’Min sidste vilje’, kan du forberede dine nærmeste ved at lave en begravelsesopsparing. Med Elysium Begravelsesopsparing kan du give dine nærmeste en økonomisk hjælpende hånd. På samme tid sikrer du også, at der er økonomi til lige den begravelse, du ønsker for dig selv. Elysiums begravelsesopsparing er godkendt af både SKAT og Erhvervsministeriet.


Derfor er Elysium Begravelsesopsparing en god idé

Brancheforeningen Danske Bedemænd tilbyder en godkendt opsparingsordning, der gør det muligt for dig at indbetale til din fremtidige begravelse eller bisættelse. Det kan være en god idé af flere grunde.

De fleste er bevidste om, at der er en del omkostninger forbundet med et dødsfald. Alligevel kan det komme på bag på nogle, hvor mange udgifter, der skal dækkes i forbindelse med en begravelse. Den offentlige begravelseshjælp hjælper med et vis beløb, men det dækker ikke altid samtlige økonomiske aspekter af en begravelse eller bisættelse.

Ønsker man at komme den økonomiske problematik i forkøbet, og på forhånd hjælpe sine nærmeste med at betale, er Elysium Begravelsesopsparing en god idé. Derudover kan man have visse ønsker stående i ’Min sidste vilje’, som man gerne vil have økonomisk garanti for, kommer til at ske.   


Hvordan laver man en begravelsesopsparing?

Alle over 18 år kan lave en begravelsesopsparing. Det ordnes nemt ved at udfylde en indmeldelsesblanket. Du kan downloade den fra Elysium Begravelsesopsparings hjemmeside, eller du kan få den hos mig. På Elysiums hjemmeside kan blanketten både hentes ned som en pdf-fil, eller den kan bestilles med posten, hvis du ønsker det.

Når den er udfyldt, kan du udskrive, underskrive, scanne og til sidst sende den til eller aflevere den til mig, så sørger jeg for at få den sendt.


Indbetaling til opsparingen

Når du indbetaler til begravelsesopsparingen, skal første indskud være på minimum 500 kr. Efterfølgende kan du skrue indbetalingerne ned til 300 kr. pr. indbetaling. Alternativt kan der indbetales et engangsbeløb på fx 10.000 kr.

Din opsparing er aktiv fra den dag, du har indbetalt første indskud, og du kan højest indbetale 35.000 kr. Du får, efter indsendelse af indmeldelsesblanket, tilsendt et bevis på, at du har oprettet en begravelsesopsparing hos Elysium.  


Hvordan bruger man opsparingen?

En persons begravelsesopsparing vil blive udbetalt til den bedemand, som har stået for opsparingen. Dette sker når personen dør. Bedemanden vil fremsende relevant dokumentation, herunder dødsattest og bevis for opsparingen, og pengene vil blive udbetalt.

Herefter vil de indbetalte midler kunne bruges til diverse udgifter i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Sidder du med spørgsmål, kan du på Elysiums hjemmeside læse mere om begravelsesopsparingen, eller du kan ringe til mig på telefon 74 67 20 22.